sfeervol tuinontwerp

HOVENIERSBEDRIJF EVINK

Wij maken graag met u kennis voorafgaand aan een tuinontwerp

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN ›

Een vakkundig tuinontwerp is een belangrijke basis voor het aanleggen van uw tuin. Elke tuin vraagt maatwerk. Hierbij kijken we naar de juiste balans tussen uw wensen en onze creativiteit. Dit alles in harmonie met de omgeving. De ontwerpen van evink herkent u aan de stijlvolle en krachtige lijnen. Wij vinden het belangrijk dat een tuin rust uitstraalt. Graag maken we kennis met u om uw wensen en ideeën te bespreken.

Hoe werkt het?

1. Gesprek op locatie

Wij willen graag kennismaken met u om uw wensen, ideeën te bespreken. Verder bekijken we uw tuin en omgeving.

2. Eerste ontwerp

Op basis van het eerste gesprek gaan we aan de slag, meten we de tuin op en maken we een ontwerp. Dit ontwerp wordt bij u thuis besproken. Ziet u dingen toch graag anders dan passen we dat naar uw wensen aan. We zetten samen de puntjes op de i. Verder denken we na over materiaalkeuze, beplanting, verlichting en beregening.

3. Definitief ontwerp

Het definitieve ontwerp is gemaakt en wordt bij u thuis besproken. Het is ook mogelijk meteen een gespecificeerde offerte te laten maken. Hierin staat per onderdeel vermeld hoeveel het kost.

4. Kosten

De kosten van een ontwerp zijn afhankelijk van uw wensen en van de afmetingen van uw tuin. Besluit u de volledige tuinaanleg door evink te laten uitvoeren krijgt u het tuinontwerp cadeau. Bij aankoop van alle beplanting en materialen geven we 50% korting op het tuinontwerp.

Onze prijzen voor tuinontwerp

smal

Oppervlakte 0-100 M2


€250,-

Incl. BTW

klein

Oppervlakte 100-250 M2


€300,-

Incl. BTW

middel

Oppervlakte 250-500 M2


€450,-

Incl. BTW

groot

Oppervlakte 500 › M2


€500,-

Incl. BTW

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor uw tuin?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op